DE FOTO UNIT´s

Kant-en-klare fotostudio’s, ontwikkeld voor productfotografie in de sierteelt. Ze kunnen tegen een stootje en zijn als gewenst af te sluiten met een deur of roldeur.

Voor het maken van een goede foto is belichting belangrijk. Foto Unit werkt daarom met een speciale dubbele set LED ringverlichting waarmee altijd
een goede foto wordt gerealiseerd, of het nu om grote of kleine producten gaat.

De foto’s hebben geen nabewerking nodig en zijn direct tegebruiken voor webshops en  online verkoop en veiling systemen.

Voordelen op een rij

Foto Unit heeft het de werkzaamheden van KH Fotosupport opgevolgt. We beschikken daardoor over jarenlange ervaring in de sector. 

SERVICE & BEGELEIDING

Foto Unit kan zich onderscheiden door goede service en begeleiding. We zijn dagelijks actief in de sector en onderweg naar onze klanten. 

SOFTWARE

Met onze software ‘KH Fotosupport’ voorziet u uw foto’s gemakkelijk van uw logo, een detailbloem, een tekst in het beeld of een digitale meetlat. 

De Foto Unit is basic, maar heeft alles om goede productfoto’s te maken. De Unit wordt geleverd als bouwpakket. Deze kan op gemakkelijke wijze in een kantoor of beperkte ruimte geplaatst worden. 

PRODUCTEN

Vorige slide
Volgende slide

Een Medium Foto Unit is er voor producten zoals als grotere planten in trays of planten met een grotere diamenter. De Unit wordt opgebouwd bij u op locatie. 

Producten

Vorige slide
Volgende slide

Deze Unit is geschikt voor echt grote producten, zoals bijvoorbeeld fruitbomen en grote kamerplanten. De Foto Unit wordt opgebouwd bij u op locatie. 

Producten

Vorige slide
Volgende slide

Bijzondere producten wensen? En staat uw oplossing hier niet tussen?

Geen probleem, we maken Unit's op maat.

of staat uw vraag hierbij?

Ja, speciaal voor Deense karren maken we Unit’s waar complete Denen kunnen worden ingereden. 

Yes, de foto’s die gemaakt worden in een Foto Unit voldoen aan de fotovoorschiften van Royal Flora Holland. Natuurlijk wel even de voorschriften opvolgen, maar daar helpen we je graag bij. 

Absoluut, daarom werken we met een spiegelreflex camera, deze regelen we handmatig in. Om de kleur echtheid te garanderen. 

Geen probleem, het is goed mogelijk dat we u ook bij een storing van een ander type fotostudio kunnen helpen. 

Vrijblijvend een afspraak voor advies op maat

Voor professionele productfotografie

Geef uw productfotografie een boost

Neem contact op voor vrijblijvend advies