Ik ben Wampe en werk als leverancier van fotostudio’s en fotograaf in de sierteeltsector, klaar om uw product voor een groot publiek tot bloei te laten komen.

Geboeid door het in beeld brengen van zowel zichtbare als onzichtbare groei en bloei van bloemen en planten, combineer ik groene producten met de nieuwste technieken. 

Als Westlandse ben ik er trots op om te ondernemen in de sierteeltsector. 

Helderman

Een aantal jaar geleden heeft mijn schoonvader Kees Helderman mij meegenomen in zijn enthousiame voor zijn werk. Als oud kweker, was hij toen al jaren actief als productfotograaf en heeft hij veel kwekers opweg geholpen naar professionele productfotografie met zijn fotostudio´s. 

Vanwege zijn gezondheid heeft hij moeten stoppen met zijn werkzaamheden en heb ik eind 2022 zijn werk overgenomen. Met mijn achtergrond in fotografie en vormgeving kan ik u verder helpen uw product voor een groot publiek tot bloei te laten komen. Lees hieronder verder met welke tools ik u verder kan helpen of bekijk www.wampe.nl

Fotografie

Met professionele productfotografie leg ik de unieke kenmerken van uw product vast met hoogwaardige productfotografie. De foto’s kunnen bij u op locatie of in de studio worden gemaakt. Benieuwd naar de mogelijkheden om een product mooi in beeld te brengen?  Meer

Ontwerp en Vormgeving

Frisse ontwerpen gemaakt voor product en bedrijf, in één stijl, herkenbaar, digitaal en printed.

Van een (vernieuwde) huisstijl tot een verpakkingsmateriaal. U bent bij Wampe op het juiste adres. 

Flowertimelapse

Video marketing is relevanter dan ooit, met een timelapse video kan een product voor een heel groot publiek online tot bloei komen. In te zetten op een digitaal verkoop platform of op (social) media kanalen. Timelapse video’s maken we door een serie professionele fotobeelden te monteren tot een korte film.

Contact gegevens


Wampe Helderman

Leen van der Houwenstraat 76
3151 ML Hoek van Holland

info@foto-unit.nl
www.foto-unit.nl

KvK-nummer 50129783

Uw product voor een groot publiek tot groei?

Dat doen we samen!

Geef uw productfotografie een boost

Neem contact op voor vrijblijvend advies